Ίδρυση του 1861 Clauss Wine Club

Αξιότιμοι φίλοι και φίλες μας,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΧΑΙΑ CLAUSS ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε με μεγάλη χαρά και αίσθηση ευθύνης,  σας ανακοινώνει την ίδρυση του «1861 Clauss Wine Club».  Η Achaia Clauss ετοιμάζεται να γιορτάσει, το 2021, τα 160 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας τις δράσεις της για τα επόμενα 100 έτη. Η υλοποίηση της ίδρυσης του πρότυπου «1861 Clauss Wine Club» έρχεται να καλύψει  το αίτημα πολλών ανά τον κόσμο οινοφίλων που επιθυμούν αφενός να έχουν πιο άμεση επαφή με τον οινικό πλούτο της Achaia Clauss (παλαιά αποθέματα μαυροδάφνης εσοδείας 1873, πρότυπες και πειραματικές οινοποιήσεις, συλλεκτικές εμφιαλώσεις) και αφετέρου να γίνουν κοινωνοί της ιστορία της μέσω του μουσείου των μόνιμων εκθέσεων και των ιστορικών της αρχείων.

Η ίδρυση του «1861 Clauss Wine Club» προσφέρει στα Μέλη του πληθώρα πλεονεκτημάτων, που υπερβαίνουν τα στενά οικονομικά οφέλη και αποσκοπούν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών ζωής, που πλέον σπανίζουν και καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων, όπως η αποκλειστική συμμετοχή σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες, εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, η διοργάνωση προσωπικών και εταιρικών εκδηλώσεων, η προτεραιότητα σε σπάνια συλλεκτικά – ιστορικά κρασιά (π.χ. κρασί εσοδείας 1940 και παλαιότερων), αλλά και σε νεώτερα κρασιά που δεν θα κυκλοφορούν στην αγορά.

Το προσωπικό μας και οι εξειδικευμένοι οινολόγοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και να σας μυήσουν στο θαυμαστό κόσμο των κρασιών μας.

Στα πλαίσια αυτά, θα ήταν μεγάλη μας τιμή να ανήκετε στα Μέλη του «1861 Clauss Wine Club» και να μοιραστείτε μαζί μας, κατά προτεραιότητα, αποκλειστικές εμπειρίες.

Για  την  AΧΑΙΑ  CLAUSS  ΑΕ
Ο Πρόεδρος
Καραπάνος Νικόλαος

0

Start typing and press Enter to search